Պատրաստեք սպիտակավարդագույն դոնդող հետևյալ բաղադրատոմսով
Սպիտակավարդագույն դոնդող շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սպիտակավարդագույն դոնդող շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ժելատինի վրա 200մլ եռացրած սառը ջուր լցնել ու թողնել: Հետո եռման հասցնել, բայց չեռացնել: Ելակային օշարակին ավելացնել ժելատինի կեսը, խառնել: Կաթի մեջ շաքարքվազ ավելացնել ըստ ճաշակի ու մնացած ժելատինը: Կաղապարների հատակին ելակի հյութ լցնել 0.5-1սմ հաստությամբ: Դնել սառնարան, մինչ լրիվ սառչի: Որպեսզի դոնդողը հեշտ դուրս գա կաղապարից, կարելի է այն տաք ջրի մեջ դնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info