MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել վանիլային աղանդեր

Ժելատինը 150մլ եռացրած սառը ջրով բացել ու թողնել այնքան, ինչքան նշված է փաթեթի վրա:Կաթը տաքացնել: Դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ: Գոլ կաթը ավելացնել ու խառնել:Զանգվածը դնել գոլորշու վրա ու տաքացնել, մինչ զանգվածը թանձրանա:Վանիլի սերմերը հանել: Դեղնուցային զանգվածի մեջ լցնել վանիլին: Հետո ժելատին լցնել, տաքացնել այնքան, մինչ այն լուծվի: Զանգվածը կրակից վերցնել, մի քիչ հովացնել: Հետո դեղնուցային զանգվածը խառնել թթվասերի հետ: Զանգվածը լցնել կաղապարների մեջ, 3-4 ժամով դնել սառնարան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք վանիլային աղանդեր

կաթ կաթ 400 ml

շաքարավազ շաքարավազ 150 gram

դեղնուց  դեղնուց 2 հատ

վանիլ վանիլ

ժելատին ժելատին 25 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 980դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 278 կկալ

Press Esc to close