Պատրաստեք խնձորով նավակներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խնձորով նավակներ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խնձորով նավակներ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խնձորները կիսել, մաքրել: Զգուշորեն հանել միջուկը, լիմոնի հյութ ցանել: Խնձորի միջուկը մանր կտրատել, ավելացնել շաքարավազ, կաթնաշոռ, կտրատած ընկույզ: Խնձորե նավակների մեջ դնել խնձորի ու կաթնաշոռի խառնուրդը: Թխվածքաբլիթը փշրել, ցանել նավակների վրա, 12-15 րոպե դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը:
Информация об авторе Алена Годунова