MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ապուր գուլյաշ խմորագնդիկներով

Կողերը լվանալ ու տապակել բուսական յուղի մեջ՝ հաստ պատեր ունեցող կաթսայում: Կարտոֆիլը և գազարը մաքրել ու կտրատել, սոխն ու սխտորը նույնպես: Մսին ավելացնել բանջարեղենը, 1.5լ ջուր լցնել, աղ ու համեմունքներ անել, եփել 1.5 ժամ: Խմորագնդիկների համար սպիտակաձավարը, ալյուրն ու դեղնուցը խառնել, իսկ սպիտակուցը աղի հետ հարել, այնուհետև լցնել խմորի մեջ, խառնել: Խմորագնդիկները թեյի գդալով լսնել ապուրի մեջ, եփել ևս 20 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ապուր գուլյաշ խմորագնդիկներով

հորթի միս հորթի միս 500 gram

սոխ սոխ 1 glux

սխտոր սխտոր 1 pchex

գազար գազար 1 հատ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 4 հատ

ալյուր ալյուր 50 gram

սպիտակաձավար սպիտակաձավար 30 gram

ձու ձու 1 հատ

աղ աղ

կանաչի կանաչի

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1730դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 420 կկալ

Информация об авторе Алена Годунова