Պատրաստեք ցիտրուսային կրյուշոն հետևյալ բաղադրատոմսով
ՑԻՏՐՈՒՍԱՅԻՆ ԿՐՅՈՒՇՈՆ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՑԻՏՐՈՒՍԱՅԻՆ ԿՐՅՈՒՇՈՆ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Միրգը լվանալ: Կիտրոնը, լայմը, նարինջը կիսել, ամեն մրգի կեսը բարակ շերտատել, ելակները չորս մասի բաժանել, հաղարջի ճյուղիկների հետ դնել ապակե ամանի մեջ: Ցիտրուսների մյուս կեսերը քամել, խառնել մեղրին, լցնել կտրատած մրգերի վրա: Սառը գինին լցնել վրան, դնել սառնարանի մեջ մի ժամով: Մատուցելուց առաջ թասի մեջ լցնել կես լիտր հանքային ջուր և սառույցի կտորներ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info