MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գազար կորեական ձեվով

Թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, ավելացնել սխտորի պճեղն ու սոխի կես գլուխն առանց մանրացնելու: Մի փոքր տապակել, մինչև սոխն ու սխտորը համը փոխանցեն յուղին: Գազարը հատուկ քերիչով անցկացնել, քացախ, աղ ավելացնել, խառնել: Բուսայուղից հանել սխտորի և սոխի կտորները: Բուսայուղը լցնել գազարի վրա, համեմել հատուկ կորեական աղցանի համար պատրաստի համեմունքով, նորից խառնել և մատուցել: Եթե այդ համեմունքից չկա, փոխարենը համեմի աղացած սերմ լցնել: Որպեսզի գազարն ավելի փափուկ լինի, կարելի է մի քանի վայրկյան դաղել ձեթի մեջ: Մատուցել սառը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազար կորեական ձեվով

գազար գազար 5 հատ

ձեթ ձեթ 100 gram

սխտոր սխտոր 1 pchex

դանդուռ դանդուռ 0.5 glux

կանաչի կանաչի

քացախ քացախ 1 chashi_gdal

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 32 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info