Պատրաստեք ուխա (ձկնապուր) հետևյալ բաղադրատոմսով
ՈՒԽԱ (ՁԿՆԱՊՈՒՐ) Ռուսական Ապուր է:
ՈՒԽԱ (ՁԿՆԱՊՈՒՐ) Ռուսական Ապուր է:
Ձուկը մաքրել, գլուխներն ու պոչերը եփել կես ժամ, արգանակը պահել, ձուկն այլևս պետք չէ: Օգտագործվելու է մեջքի` մեջտեղի մասը: Սոխը մանրացնել: Գազարը ոչ մանր քերել: Կարտոֆիլը կտրատել, գցել արգանակի մեջ, աղ, պղպեղ անել: Երբ եռա, ավելացնել ձկան մսի կտորները: Եփել 15 րոպե, ավելացնել գազարը: Ավելացնել սոխը, եփել 5 րոպե: Սոխն ու գազարը կարելի է նախապես տապակել: Ավելացնել դափնու տերևը, հատիկ պղպեղը, մաղադանոսը: Թողնել մի քիչ, որ համերը միախառնվեն: Մատուցելիս կտրատած կանաչի լցնել ափսեի մեջ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info