Պատրաստեք մեղրով եվ ընկույզով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄԵՂՐՈՎ ԵՎ ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՏՈՐԹ շատ համեղ Տորթեր է:
ՄԵՂՐՈՎ ԵՎ ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՏՈՐԹ շատ համեղ Տորթեր է:
Խոր ամանի մեջ խառնել ձուն, շաքարավազը, մեղրը, ընկույզը, փափկած կարագը: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրն ու մեկ տուփ փխրեցուցիչ: Խառնել, մինչև միատարր խմոր ստացվի: Խմորը երեք մասի բաժանել, թաց ձեռքով տարածել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա: Թխել 190 աստիճան տաք ջեռոցում 10 րոպե: Խմորի շերտը պետք է կարմրի: Հանել ջեռոցից, թողնել հովանա և հանել թուղթը: Պատրաստել կրեմը: 30%-ից ոչ պակաս յուղայնության թթվասերը հարել, աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազը: Խմորը դնել և կրեմ քսել վրան: Երկրորդ շերտը դնել, նորից կրեմ քսել: Դնել երրորդն ու ողջ տորթը ծածկել կրեմով: Զարդարել ընկույզի փշրանքով: