MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ` բալային կապրիզ

Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնել: Կարագը հարել շաքարավազի, վանիլային շաքարի հետ: Սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել, դեղնուցները ավելացնել կարագին, լավ խառնել: Ավելացնել հալեցված շոկոլադ, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչ, ալյուր, խառնել: Սպիտակուցը հարել: Շոկոլադային զանգվածին ավելացնել սպիտակուց, խառնել: Կաղապարը յուղել, լցնել խմորի կեսը: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 25-30 րոպե: Այդպես 2 շերտ թխել, հետո դրանցից յուրաքանչյուրը 2 մասի բաժանել՝ հորիզոնական կտրելով, արդյունքում 4 շերտ կառաջանա: Կրեմի համար խառնել թթվասերն ու շաքարավազը: Բալի կորիզները հանել: Շերտի վրա կրեմ քսել: Ծածկել երկրորդ շերտով, կրեմ քսել: Շարել բալը, ծածկել երրորդ շերտով, կրեմ քսել, դնել չորրորդ շերտը: Զարդարել ըստ ճաշակի: Տորթին հարած սերուցք քսել, շոկոլադ շաղ տալ, զարդարել բալով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ` բալային կապրիզ

շոկոլադ շոկոլադ 200 gram

կարագ կարագ 200 gram

ձու ձու 7 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 150 gram

ալյուր ալյուր 250 gram

օսլա օսլա 100 gram

պաքսիմատ պաքսիմատ 100 gram

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 2 teyi_gdal

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 2 teyi_gdal

կրեմ

բալ բալ 500 gram

սերուցք սերուցք 500 gram

շաքարավազ շաքարավազ 200 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3460դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 785 կկալ