MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «պանչո»

Խորը ամանի մեջ կոտրել երկու ձու, ավելացնել շաքարավազն ու հարել: Այնուհետև խառնել թթվասերն ու կաթը, կակաոն, ապա ալյուրն ու փխրեցուցիչը: Խառնել այնքան, մինչև միաձույլ խմոր լինի: Այն նման կլինի թանձր թթվասերի: Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան: Տապակը յուղել, լցնել խմորը: Տապակը չպիտի խորը լինի: Թխել, հանել, սառեցնել: Պատրաստել կրեմ-միջուկը: Թթվասերը հարել շաքարավազի հետ: Խմորի հովանալուց հետո այն բաժանել փոքր մասերի, 5х5 կամ 6х6: Ամեն խմորիկը թաթախել կրեմի մեջ և հերթով շարել ափսեի մեջ: Բլրակի ձև տալ, վրան շաղ տալ մանրացված ընկույզ և կտրատած արքայախնձորի կտորներ: Զարդարելուց հետո տորթը տեղադրել սառնարանի մեջ: Պատրաստել գլազուրը. թթվասերը խառնել շաքարավազին, դնել կրակին և սպասել, մինչև եռա: Հետո ավելացնել կարագն ու խառնելով եփել երկու-երեք րոպե: Սառնարանից հանել տորթը, վրան լցնել գլազուրը: Նորից դնել սառնարանի մեջ: Գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադ և հոսեցնել ապիտակ գլազուրի վրայից: Նորից սառեցնել, մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «պանչո»

ալյուր ալյուր 1.5 teyi_bajak

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 0.5 tup

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 1 teyi_gdal

կակաո կակաո 2 chashi_gdal

միջուկ

շաքարավազ շաքարավազ 6 chashi_gdal

պահածոյացված արքայախնձոր պահածոյացված արքայախնձոր

ընկույզ ընկույզ 0.5 teyi_bajak

կարագ կարագ 300 gram

շաքարավազ շաքարավազ 5 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 4360դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 648 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info