Պատրաստեք տորթ մեղու հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ մեղու շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Տորթ մեղու շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Մեղրը փխրեցուցիչով տաքացնել, խառնել, մինչ շագանակագույն դառնա: Առանձնացնել դեղնուցն ու սպիտակուցը, դեղնուցը հարել շաքարավազի հետ: Մեղրը մի քիչ հովացնել ու լցնել դեղնուցի զանգվածի մեջ, այս ամենը լավ խառնել: Ալյուր ավելացնել ու խմոր հունցել: Սպիտակուցը փրփրեցնել: Որպպեսզի այն լավ հարվի, մի պտղունց աղ ավելացնել: Սպիտակուցը լցնելխմորի մեջ: 0.5-1 սմ հաստությամբ լցնել կաղապարի մեջ: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 8-10 րոպե: Թխել 3-4 շերտ: Կրեմը պատրաստել: Թթվասերը հարել շաքարավազի հետ: Պատրաստի կրեմը քսել հովացած շերտի վրա, անմիջապես ջեռոցից հանելուց հետո: Զարդարել ըստ ճաշակի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info