MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հատապտուղներով ժելե զամբյուղների մեջ

Ձուն հարել աղի և շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը: Կարագը կամ մարգարինը փափկեցնել, խառնել ձվին: Ալյուրը մաղել, փոս անել վրան, խառնել կարագն ու ձուն, սոդան, վանիլինը: Արագ խմոր հունցել, գունդ անել, կես ժամ դնել սառնարանը: Բացել կես սմ հաստությամբ, փոքրիկ բլիթներ կտրել խմորից: Կեքսի ամանները յուղել, բլիթները տեղադրել մեջը, զամբյուղիկի ձև տալ: Թխել 12-15 րոպե 240-260 աստիճանում: Հովացնել: Դոնդողի վրա լցնել եռացած սառը ջուր: Հենց որ ժելեի մասնիկները դառնան թափանցիկ, քամել դոնդողը: Ցանկացած մրգահյութը մի քիչ տաքացնել, ժելեն խառնել և տաքացնել: Քամել, սառեցնել: Խմորի զամբյուղիկների մեջ լցնել պովիդլոն, ապա` ցանկացած մրգի կտորները կամ հատապտուղները, վրան լցնել ժելեն, դնել սառնարանի մեջ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հատապտուղներով ժելե զամբյուղների մեջ

ալյուր ալյուր 170 gram

կարագ կարագ 100 gram

շաքարավազ շաքարավազ 60 gram

ձու ձու 1 հատ

վանիլ վանիլ

աղ աղ 1.5 teyi_gdal

ժելատին ժելատին 12 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 490դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 114 կկալ