MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռի միջուկով էկլեր

Ջուրը, կարագը, աղը լցնել կաթսայիկի մեջ, դնել կրակին, եփել: Երբ հեղուկը եռա, կարագը հալվի, վերցնել, լցնել ալյուրը և խառնել արագ: Նորից դնել կրակին և բովել, մինչև հարթ, փայլուն զանգված ստացվի, բովվածքի թույլ բույր կտարածվի: Խմորը սառեցնել այնքան, որ մատը դնելիս չայրի: Հերթով կոտրել ձվերը, խառնել, երբ լրիվ կխառնվի, ավելացնել հաջորդը: Շարել տապակի վրա թեյի գդալի կամ հատուկ տոպրակի օգնությամբ: Հեռավորությունը գնդիկների միջև պետք է այնպես հաշվարկվի, որ երկու-երեք անգամ մեծանալով` նրանք իրար չկպչեն: Թխել 15- 20 րոպե 200 աստիճանում, մինչև էկլերները մեծանան և կարմրեն: Հետո ջեռոցի ջերմաստիճանը իջեցնել 150 և ևս 15-20 րոպե թխել: Ջեռոցն անջատել, դուռը բացել, թողնել այդպես խմորը սառչի:
Կաթնաշոռը տրորել շաքարավազի հետ, ավելացնել հարած սերուցքը կամ տնական թթվասեր: Ավելացնել նաև վանիլին: Եվս մեկ անգամ խառնել, լավ հարել, կստացվի թեթև և նուրբ կրեմ: Սառած էկլերների մեջ լցնել կրեմը, վրան շաքարի փոշի ցանել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռի միջուկով էկլեր

ալյուր ալյուր 1 teyi_bajak

ջուր ջուր 1 teyi_bajak

ձու ձու 4 հատ

կարագ կարագ 100 gram

աղ աղ

միջուկ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

սերուցք սերուցք 200 gram

վանիլ վանիլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1580դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 411 կկալ