MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ստրասբուրգյան կարկանդակ սալորով

Սալորը 2 մասի բաժանել, հանել կորիզները: Փափկեցրած կարագը խառնել շաքարավազի հետ: Ավելացնել ձու, խառնել: Ալյուր լցնել ու փխրեցուցիչ, խմոր հունցել: Խմորը դնել տոպրակի մեջ ու դնել սառնարան 1 ժամով: 1 ժամ հետո խմորը հանել սառնարանից ու դնել տապակի մեջ, կողքերը ճմրտել, շարել սալորները: Լցնել շաքարի փոշի ու 1թ/գ դարչին: Պատրաստում ենք միջուկը. դեղնուցներն ու սպիտակուցները առանձնացնել, սպիտակուցները դնել սառնարան: Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի, թթվասերի, դեղնուցի հետ: Ավելացնել կիր ու 1թ/գ դարչին, խառնել: Սառը դեղնուցները հարել մինչ փրփրի: Ավելացնել թթվասերային կրեմին, խառնել: Կրեմը հավասար շերտով լցնել սալորի վրա: Թխել 40-45 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում: Կարկանդակը հովացնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ստրասբուրգյան կարկանդակ սալորով

սալոր սալոր 500 gram

ձու ձու 3 հատ

կարագ կարագ 150 gram

ալյուր ալյուր 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 200 gram

օսլա օսլա 100 gram

սոդա սոդա 0.5 teyi_gdal

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 200 gram

դարչին դարչին 2 teyi_gdal

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 1 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2010դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 441 կկալ

Press Esc to close