MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մանթի ռուսական

Ալյուրը մաղել, վրան լցնել աղ, ջուր: Ստացվում է պինդ խմոր: Ծածկել, թողնել մեկ- մեկուկես ժամ: Միսը լվանալ, մանր կտրատել: Սոխը մանրացնել: Միսն ու սոխը խառնել, աղ, պղպեղ անել, մի քիչ ջուր ավելացնել: Խմորին գլանի ձև տալ, կտրատել, պատրաստել փոքրիկ գնդիկներ: Ամեն գնդիկ կլոր բացել, մեջտեղում դնել մի քիչ միջուկ: Դիմացի ծայրերը մոտեցնել, սեղմելով կպցնել: Հետո մյուս երկու ծայրը մոտեցնել և կպցնել: Անկյունները բաց կմնան, փակել: Կստացվեն ծրարի պես խմորներ: Հանդիպակաց անկյունները միացնել իրար: Հետո մնացած երկու ծայրն էլ միացնել, արդեն խմորները կլորավուն կդառնան: Մանթի եփելու հատուկ կաթսան յուղել, շարել խմորները, վրան սառը ջուր ցողել, եփել 40-45 րոպե: Մանթին եփվում է գոլորշու վրա: Կաթսայի ներքևի մասում ջուրն է, վերևում` ցանցի վրա շարվում են մանթիները: Մատուցել կարագի կամ թթվասերի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մանթի ռուսական

ալյուր ալյուր 500 gram

ջուր ջուր 1 teyi_bajak

աղ աղ 1 ptxunc

խոզի միս խոզի միս 500 gram

տավարի միս տավարի միս 20 gram

սոխ սոխ 4 glux

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարագ կարագ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2470դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 160 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info