Ազգային խոհանոց
 սեղանի  ձևավորում
Slide First

MyKitchen.am

Ձեր խոհանոցի ամենալավ օգնականը
Slide Second

Ազգային խոհանոցի
բաղադրատոմսեր

Slide Third

Գեղեցիկ սեղանի
ձևավորում

previous
next

Բաղադրատոմսեր


Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գետնանուշով կոնֆետ

Հալեցնում ենք կարագը տապակի մեջ թույլ կրակի վրա, երբ կարագը սկսում է պղպջել՝ ավելացնում ենք շաքարավազն ու խառնում (մինչև շաքարավազի շագանակագույն դառնալը), ապա ավելացնում ենք թթվասերը, հասցնում ենք զանգվածը եռման աստիճանի ու հանում կրակի վրայից:Ստացված զանգվածին ավելացնում ենք կաթի փոշին ու խառնում:Լվանում ենք գետնանուշը և տապակում չոր տապակի մեջ թույլ կրակի վրա մինչև ոսկեգույն դառնալը:
Ապա ձևամանի մեջ լցնում ենք եփած զանգվածը, վրան դնում տապակած գետնանուշը, մի փոքր ձեռքով սեղմում և տեղափոխում սառնարան 30 րոպեով:ատրաստի կոնֆետները հանում ենք սառնարանից, կտրատում և մատուցում:Գետնանուշով կոնֆետների բաղադրատոմսի մեջ կարելի է փոխարինել գետնանուշը Ձեր նախընտրած ընդեղենով