Ազգային խոհանոց
 սեղանի  ձևավորում
Slide First

MyKitchen.am

Ձեր խոհանոցի ամենալավ օգնականը
Slide Second

Ազգային խոհանոցի
բաղադրատոմսեր

Slide Third

Գեղեցիկ սեղանի
ձևավորում

previous
next

Բաղադրատոմսեր


Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կոնֆետներ “ռաֆաելլո”

Անցկացնում ենք քերիչով գազարը, ավելացնում ենք շաքարավազն ու կիտրոնի հյութը:Ստացված զանգվածը դնում ենք տապակի մեջ, անընդհատ խառնելով և մի քիչ տաքացնում, մինչև որ ավելորդ ջուրը գոլորշանա, ապա ավելացնում ենք կոկոսի քերուկը (թողնում ենք մի քիչ կոկոսի քերուկ, ռաֆաելլոների թաթախման համար):Պատրաստի զանգվածը խառնում ենք և պատրաստում փոքրիկ գնդիկներ: Ստացված գնդիկները թաթախում ենք մնացած կոկոսի քերուկի մեջ և տեղափոխում սառնարան 1,5 ժամով:
Եվ մեր գազարով ռաֆաելլոն պատրաստ է:Ի դեպ, գազարով ռաֆաելլոների բաղադրատոմսի մեջ կարելի է ավելացնել քերած շոկոլադ կամ ընկյուզ ըստ ցանկության :)