Ազգային խոհանոց
 սեղանի  ձևավորում
Slide First

MyKitchen.am

Ձեր խոհանոցի ամենալավ օգնականը
Slide Second

Ազգային խոհանոցի
բաղադրատոմսեր

Slide Third

Գեղեցիկ սեղանի
ձևավորում

previous
next

Բաղադրատոմսեր


Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կոնֆետներ “ռաֆաելլո”

Խտացրած կաթը լցնում ենք ամանի մեջ և դնում թույլ կրակի վրա:Խտացրած կաթին ավելացնում ենք կարագը և եփում մինչև զանգվածի պնդանալը և թեթևակի մգանալը՝ անընդհատ խառնելով զանգվածը այդ ընթացքում: Ապա ավելացնում ենք կոկոսի քերուկը (չմոռանալով թողնել մի փոքր կոկոսի քերուկ վրան շաղ տալու համար), լավ խառնում զանգվածն ու հանում կրակի վրայից: Թողնում ենք սառչի:Տապակում ենք նուշի հատիկները տապակի վրա 5 րոպե առանց յուղիԱրդեն սառչած զանգվածից պատրաստում ենք փոքրիկ գնդիկներ (համաչափ գնդիկներ ստանալու համար կարելի է օգտագործել թեյի գդալ), մեջը տեղադրում նուշի մեկական հատիկ և թաթախում ստացված գնդիկները նախապես առանձնացված կոկոսի քերուկի մեջ:Գեղեցիկ ձևավորման համար դնում ենք պատրաստի կոնֆետները փոքրիկ թղթե զամբյուղների մեջ և մատուցում:Այս հրաշալի կոնֆետները շատ համեղ են ոչ քաղցր թեյի հետ