Բաղադրատոմս
Ոչխարի միս՝կանաչիով ու սխտորով կարմրեցրած
Պատրաստեք ոչխարի միս՝կանաչիով ու սխտորով կարմրեցրած հետևյալ բաղադրատոմսով
Ոչխարի միս՝կանաչիով ու սխտորով կարմրեցրած շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ոչխարի միս՝կանաչիով ու սխտորով կարմրեցրած
Հատիկավոր պղպեղը մանրացնել: Ավելացնել սխտոր, քերել: Խառնել յուղ, ուրց, սուսամբար: Ավելացնել պղպեղ սխտորի հետ, աղ ցանել, խառնել: Ստացված զանգվածով պատել միսը բոլոր կողմերից: Դնել փայլաթղթի մեջ, փաթաթել: Դնել տապակի մեջ, դնել ջեռոցը: Կարմրեցնել 2 ժամ 180 աստիճան ջերմաստիճանում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոչխարի միս՝կանաչիով ու սխտորով կարմրեցրած
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 31 կկալ