Բաղադրատոմս
ՆԱՐՆՋՈՎ ԱՂԱՆԴԵՐ
Պատրաստեք նարնջով աղանդեր հետևյալ բաղադրատոմսով
ՆԱՐՆՋՈՎ ԱՂԱՆԴԵՐ Ֆրանսիական Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել նարնջով աղանդեր
Նարինջների կեղևը հեռացնել, օղակ-օղակ կտրել: Օղակները շարել մատուցարանի վրա, վրան ցանել շաքարի փոշի: Ջուրն ու ռոմը խառնել, լցնել նարնջի շերտերի վրա: Մեկ ժամ թողնել սառնարանում: Մատուցելիս զարդարել անանուխի տերևներով: Շատ պարզ և միաժամանակ յուրահատուկ աղանդեր է:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք նարնջով աղանդեր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2270դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 92 կկալ