Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել նռով աղանդեր

Տաք ջրի մեջ լուծl ժելատինը: Եթե ժելատինն ամբողջությամբ չի լուծվում, ապա քամեl, որպեսզի ջուրը լինի առանց գնդիկների: Ջրի մեջ ավելացնել շաքարավազ և խառնել, մինչև ամբողջությամբ լուծվի: Ջուրը թողնել հովանա, մինչև սենյակային ջերմաստիճանի հասնի: Թթվասերը խառնել ջրի հետ: Այն տարան, որի մեջ պատրաստելու եք աղանդերը, ցանկալի է՝ թափանցիկ լինի, որպեսզի բացի համից, վայելեք նաև աղանդերի գեղեցկությունը: Տարայի մեջ առաջին շերտը լցնել նռան հատիկները, այնուհետև՝ թթվասերով և ժելատինով զանգվածը: Գիշերվա ընթացքում աղանդերը թողնել սառնարանում, իսկ առավոտյան արդեն օրը սկսեք վառ ու համեղ այս աղանդերով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք նռով աղանդեր

ջուր ջուր 400 մլ

շաքարավազ շաքարավազ 200 գրամ

ժելատին ժելատին

նուռ նուռ 1 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 680դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 96 կկալ