Հայկական Խոհանոց

Հայկական խոհանոցի առանձնահատուկ համի գաղտնիքը պայմանավորված է նրանով, թե որտեղ է այն եփվում: Օրինակ թոնիրի մեջ է թխվում հայկական հացը, մսային կերակուրների ու ապուրների համի գաղտնիքը, նաև կավե ամանեղենը: Հայկական որոշ կերակրատեսակների անունները կապված են ամանեղենի անունների հետ, ինչի մեջ, որ եփվել է ճաշը, օրինակ կճուճը, տապակը, չանախը: Հայկական խոհանոցի ավանդականությունը պայմանավորված է խոհանոցային հնագույն եղանակներով, մթերքի հումքով և համային ներդաշնակության պահպանումով:
hreshtak
hreshtak
5908
margayin axcan
Pasta Cake
vinegred
«ԱՆԱԿՆԿԱԼ» ԲՈՒԼԿԻՆԵՐ
«ԱՆԱԿՆԿԱԼ» ԲՈՒԼԿԻՆԵՐ
«ԿԱՏՎԻ ԼԵԶՈՒ»
«ԿԱՏՎԻ ԼԵԶՈՒ»
ԱԽՈԲԼԱՆԿՈ
ԱԽՈԲԼԱՆԿՈ
Աղ դրած վարունգ
Աղ դրած վարունգ
ԱՂՑԱՆ «ԱՄԱՆՈՐՅԱ ԱՍՏՂԻԿ»
axcan_aragac_resize.jpg
ԱՂՑԱՆ «ԱՐԱԳԱԾ»
ԱՂՑԱՆ «ԿԱՆԱՉ»
ԱՂՑԱՆ «ԿԱՆԱՉ»
ԱՂՑԱՆ «ԿԵՍԱՐ»
ԱՂՑԱՆ «ԿԵՍԱՐ»
ԱՂՑԱՆ «ՀԱՄԵՂ»
ԱՂՑԱՆ «ՀԱՄԵՂ»
ԱՂՑԱՆ «ՁՄԵՌ ՊԱՊ»
ԱՂՑԱՆ «ՄԱՅՐԱՔԱՂԱՔԱՅԻՆ»
ԱՂՑԱՆ «ՄԱՅՐԱՔԱՂԱՔԱՅԻՆ»
ԱՂՑԱՆ «ՊԻՆԳՎԻՆ»
ԱՂՑԱՆ «ՊԻՆԳՎԻՆ»
ԱՂՑԱՆ «ՎԱԼԴՈՐՖ»
ԱՂՑԱՆ «ՎԱԼԴՈՐՖ»
ԱՂՑԱՆ «ՏՈՆԱԾԱՌ»
ԱՂՑԱՆ «ՏՈՆԱԾԱՌ»
ԱՂՑԱՆ ԱՄԱՆՈՐՅԱ ԽԱՂԱԼԻՔՆԵՐ
Աղցան ամառ
Աղցան ամառ
Աղցան ամառային երեկո
Աղցան ամառային երեկո
Աղցան առույգ
Աղցան առույգ
Աղցան բարի լույս
Աղցան բարի լույս
Աղցան բուսակերների համար
Աղցան բուսակերների համար
Աղցան գույնզգույն
Աղցան գույնզգույն