Բաղադրատոմս
ԲՐԻՆՁԸ ՉՐՈՎ ԵՎ ՊԻՍՏԱԿՈՎ
Պատրաստեք բրինձը չրով եվ պիստակով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲՐԻՆՁԸ ՉՐՈՎ ԵՎ ՊԻՍՏԱԿՈՎ Արևելյան Ճաշատեսակ է:

Ինչպես պատրաստել բրինձը չրով եվ պիստակով
Ջուրը եռացնել: Առանձին կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, տապակել սոխը: Ավելացնել աղ, պղպեղ, շաքարավազ, դարչին, լցնել կտրատած պիստակը և խառնել, այնուհետև ավելացնել նաև բալի չիրը, 2 ր. տապակել: Լցնել եռացրած ջուրը և բրինձը, ծածկել կափարիչը և մանր կրակի վրա եփել 30ր.- 1ժ.: Վերցնել գազօջախի վրայից, հանել կափարիչը, մատուցվող ափսեն շուռ տված դնել կաթսայի վրա, պարունակությունը կտրուկ շուռ տալ ափսեի վրա և զգուշորեն հեռացնել կաթսան:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրինձը չրով եվ պիստակով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2240դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 155 կկալ