Բաղադրատոմս
Հաճարի ձավարով փլավ
Պատրաստեք հաճարի ձավարով փլավ հետևյալ բաղադրատոմսով
Հաճարի ձավարով փլավ շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Առաջարկում եմ Վայոց Ձորում շատ սիրված մի փլավ պատրաստել` հաճարի ձավարով և տհալով: Այն սովորաբար մատուցում են բոխու թթվի և հորած պանրի հետ:

Ինչպես պատրաստել հաճարի ձավարով փլավ
Լվացած հաճարը լցնել կաթսայի մեջ, այնքան ջուր ավելացնել, որ 2 մատ ծածկի, եփել 10 րոպե: Սոխը ոչ մանր կտրտել, յուղով տապակել, լցնել հաճարի վրա, ավելացնել հաստ օղակներով կտրտած կարտոֆիլը, եփել ևս 10 րոպե, աղ անել, կափարիչը ծածկել և եփել մինչև պատրաստ լինելը: Մատուցել լավաշով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հաճարի ձավարով փլավ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
310դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 87 կկալ