Բաղադրատոմս
ԲԱՆԱՆՈՎ, ԿՈՆՅԱԿՈՎ ԿՈԿՏԵՅԼ
Պատրաստեք բանանով, կոնյակով կոկտեյլ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲԱՆԱՆՈՎ, ԿՈՆՅԱԿՈՎ ԿՈԿՏԵՅԼ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել բանանով, կոնյակով կոկտեյլ
Բանանը կտրատել և խոշոր մասերի բաժանել: Կաթը և 100 գրամ պաղպաղակը լցնել հարիչի ամանի մեջ: Կաթը պաղպաղակի հետ հարել մի քանի վայրկյան: Ավելացնել բանանը, խառնել մի փոքր: Ավելացնել մնացած պաղպաղակը և հարել այնքան, մինչև ստացվի միատարր զանգված: Վերջում ավելացնել կոնյակը: Կոկտեյլը լցնել բաժակների մեջ, զարդարել կիվիի, բանանի կամ նարնջի շերտերով և անմիջապես մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանանով, կոնյակով կոկտեյլ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1140դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 75 կկալ