Բաղադրատոմս
ԳԻՆՈՎ ԵԼԱԿ
Պատրաստեք գինով ելակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԻՆՈՎ ԵԼԱԿ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել գինով ելակ
Ելակը խոր պնակի մեջ կտրատել կամ պատառաքաղով տրորել, վրան ծածկել և դնել սառնարան: Սառը չոր գինին խառնել եռացրած սառը ջրին 1:1 հարաբերակցությամբ, ավելացնել շաքարավազ, դարչին, կիտրոնի հյութ: Այս խառնուրդը լցնել ելակի վրա և մատուցել : Գինու փոխարեն կարելի է խնձորի հյութ օգտագործել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գինով ելակ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
200դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 12 կկալ