Բաղադրատոմս
Աղցան առույգ
Պատրաստեք աղցան առույգ հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղցան առույգ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել աղցան առույգ
Բողկն ու վարունգը լավ լվանալ, օղակ-օղակ կտրատել, վրան ցանել մեկ կիտրոնի հյութը: Ձուն խաշել և մանր կտրատել: Պանիրը քերիչով անցկացնել: Նարնջի կեղևը և շերտերի թաղանթները հեռացնել, կտրատել: Բաղադրիչներին ավելացնել աղ, բուսայուղ, խառնել, զարդարել նարնջի շերտիկներով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան առույգ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1060դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 127 կկալ