Բաղադրատոմս
ԱՂՑԱՆ «ՁՄԵՌ ՊԱՊ»
Պատրաստեք աղցան «ձմեռ պապ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՂՑԱՆ «ՁՄԵՌ ՊԱՊ» Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել աղցան «ձմեռ պապ»
Ծովախեցգետնի ձողիկները, պղպեղը, աղ դրած կարմիր ձուկն ու լոլիկը խորանարդիկներով կտրատել: Տափակ ափսեի մեջ շերտերով դասավորել աղցանը:
1-ին շերտ – բրինձ,2-րդ շերտ – ծովախեցգետին,3-րդ շերտ – պղպեղ,4-րդ շերտ – լոլիկ,5-րդ շերտ – ձուկ,6-րդ շերտ – մայոնեզ
Ձկան փափկամսից պատրաստել Ձմեռ պապի մուշտակը, դեմքը ստանալ քերած դեղնուցից, մորուքը` սպիտակուցից, աչքերի փոխարեն դնել հատիկ պղպեղներ: Ձեռնոցները, գոտին, գլխարկը կարմիր պղպեղից են: Ափսեի եզրը զարդարել վարունգի շերտերով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան «ձմեռ պապ»
զարդարելու համար
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ