Բաղադրատոմս
ԱՂՑԱՆ «ԿԱՆԱՉ»
Պատրաստեք աղցան «կանաչ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՂՑԱՆ «ԿԱՆԱՉ» Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել աղցան «կանաչ»
Հազարն ու կանաչին լավ լվանալ հոսող ջրով: Վարունգը կարելի է կեղևով կտրատել, եթե այն կոշտ չէ: Կտրատած մթերքը լցնել աղցանի ամանի մեջ, ցողել կիտրոնի հյութով և բուսայուղով: Վրան աղ և պղպեղ ցանել, խառնել: Թարմ գարնանային աղցանը պատրաստ է:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան «կանաչ»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 5 կկալ