Բաղադրատոմս
Բուտերբրոդներ շերտավոր
Պատրաստեք բուտերբրոդներ շերտավոր հետևյալ բաղադրատոմսով
Բուտերբրոդներ շերտավոր Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել բուտերբրոդներ շերտավոր
Կարագը հարել, ավելացնել պանիրը: Զանգվածը երեք մասի բաժանել: Մի մասին խառնել սամիթը և կիտրոնի հյութը, մյուս մասին` մանրացրած հորթի միսը և պղպեղը, երրորդ մասին խառնել լոլիկն ու պղպեղը: Հացի կեղևը հեռացնել, շերտերով կտրել: Ներքևի շերտին քսել կանաչիով կարագը, դնել հացի մյուս շերտը, քսել մսով կարագը, մի շերտը ևս դնել, քսել լոլիկով կարագը: Վրան ծածկել հացի հաջորդ շերտով: Վրան ոչ շատ մեծ ծանրություն դնել և թողնել սառնարանում երկու ժամ: Մատուցելուց առաջ քառակուսի կտրատել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բուտերբրոդներ շերտավոր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1150դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 162 կկալ