Բաղադրատոմս
Լցոնած բագետ
Պատրաստեք լցոնած բագետ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած բագետ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Նման կերպ կարելի է պատրատել նաև մալյատկո: Դրա համար կարկանդակը կիսել ու հանել փափուկ մասը: Դրա փոխարեն մեջը դնել միջուկը և թխել: Իսկ եթե պանրի ու աղի փոխարեն շաքարավազ ու չամիչ դնել , կստացվի համեղ ու քաղցր տարբերակ:

Ինչպես պատրաստել լցոնած բագետ
Կաթնաշոռը թթվասերի ու աղի հետ խառնել: Պանիրը քերել: Ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածին: Բագետը կիսել, դնել կաթնաշոռային զանգվածը: Բուտերբրոդը թխել 5-7 րոպեում 210-220 աստիճանում: Մատուցել տաք վիճակում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնած բագետ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
740դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 105 կկալ