Բաղադրատոմս
Լցոնած սնկեր
Պատրաստեք լցոնած սնկեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած սնկեր Եվրոպական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել լցոնած սնկեր
Սնկերի ոտիկները զգուշությամբ հեռացնել, որ գլխիկները չվնասվեն: Գնդիկները համեմել աղով և շարել ջեռոցի նախապես յուղով պատված տապակի մեջ: Սոխն ու սնկի ոտիկները կտրտել և բուսայուղի մեջ տապակել (սկզբում սոխը, այնուհետև ոտիկները), աղ և պղպեղ ավելացնել և 5 ր. եփել: Ավելացնել պաքսիմատը, խառնել, թողնել սառչի: Ավելացնել պանրի մի մասը, խառնել և լցոնել գլխիկները: Պանրի մյուս մասը լցնել վրան և դնել ջեռոցը 10-15 ր. (200 աստիճան):
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնած սնկեր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 194 կկալ