Բաղադրատոմս
Միջուկով բեգետ
Պատրաստեք միջուկով բեգետ հետևյալ բաղադրատոմսով
Միջուկով բեգետ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Նույն կերպ կարելի է պատրաստել Մալյատկո բլիթներ: Դրա համար բլիթը կիսում են ու հանում փափուկ մասը: Դրա փոխարեն դնել միջուկը և թխել: Իսկ եթե պանրի ու աղի փոխարեն շաքարավազ ու չամիչ դնել, շատ համեղ ու քաղցր տարբերակ կլինի:

Ինչպես պատրաստել միջուկով բեգետ
Կաթնաշոռը թթվասերի ու աղի հետ խառնել: Պանիրը քերել: Ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածին: Բագետը կիսել ու դնել կաթնաշոռային խառնուրդը: Թխել 5-7 րոպե 210-220 աստիճանում: Մատուցել տաք վիճակում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք միջուկով բեգետ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
740դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 105 կկալ