Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տաք ռուլետներ

Գազարը երկար կտրատել, թեթևակի տապակել, սառեցնել: Խմորը բացել, չորս մասի բաժանել: Անանուխի տերևը մանրացնել: Խոզի միսն աղալ, խառնել կտրատած ապուխտին ու լյարդին: Ամեն խմորի եզրին դնել միս ու մի քիչ գազար, անանուխ: Փաթաթել գլանաձև: Տապակը թրջել և խմորները դնել վրան: Թխել 20–30 րոպե 190–200 °С-ում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տաք ռուլետներ

խոզի միս խոզի միս 100 գրամ

ապուխտ ապուխտ 50 գրամ

տավարի լյարդ տավարի լյարդ 50 գրամ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

գազար գազար 1 հատ

անանուխ անանուխ 1 ցողուն

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 400 գրամ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 950դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 123 կկալ