Բաղադրատոմս
Խրթխրթան լավաշ
Պատրաստեք խրթխրթան լավաշ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խրթխրթան լավաշ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել խրթխրթան լավաշ
Լավաշը չորս մասի բաժանել: Լոլիկը օղակ-օղակ կտրտել: Պանիրը, երշիկը երկար շերտատել: Կանաչին մանրացնել: Վերցնել լավաշի կտորը, վրան դնել լոլիկի շերտ, վրան` պանիր և երշիկ, կանաչիով ծածկել, մայոնեզապատել: Փաթաթել ծրարաձև այնպես, որ միջուկը մնա ներսում: Ծրարը տապակել կարագի կամ բուսայուղի մեջ: Մատուցել տաք-տաք:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խրթխրթան լավաշ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
570դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 57 կկալ