Բաղադրատոմս
Ազնվամորու հում մուրաբա
Պատրաստեք ազնվամորու հում մուրաբա հետևյալ բաղադրատոմսով
Ազնվամորու հում մուրաբա շատ համեղ Պահածո է:
Հատապտուղները կարելի է պահածոյացնել նաև առանց եփելու: Այսպես ավելի շատ օգտակար բաղադրիչներ կպահպանվեն մթերքի մեջ: Իսկ ազնվամորու մուրաբան համարվում է մրսելուց առաջացած հիվանդությունների լավագույն դեղամիջոցը:

Ինչպես պատրաստել ազնվամորու հում մուրաբա
Ազնվամորու առողջ հատիկներն ընտրել, լվանալ, թողնել, որ հատիկները քամվեն և չորանան: Շաքարավազը լցնել վրան, մի քանի ժամ թողնել: Փայտե գդալով անընդհատ խառնել, մինչև շաքարը լիովին խառնվի և ստացվի համասեռ զանգված: Առավել համասեռ կստացվի, եթե միրգը մսաղացով անցկացնեք: Խառնել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարավազն այլևս ամանի հատակին նստվածք չառաջացնի: Հետո լցնել մաքուր բանկաների մեջ և պահել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ազնվամորու հում մուրաբա
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
930դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 80 կկալ