Բաղադրատոմս
Կծու պահածո
Պատրաստեք կծու պահածո հետևյալ բաղադրատոմսով
Կծու պահածո շատ համեղ Պահածո է:

Ինչպես պատրաստել կծու պահածո
Բացի սմբուկից մնացած բոլոր մթերքները մսաղացով աղալ: Ավելացնել քացախը: Սմբուկները օղակ-օղակ կտրել, աղ անել, դնել մի կողմ: Քամել դառը հյութը: Նախընտրելի են երկար ու բարակ սմբուկները: Սմբուկը տապակել բուսայուղի մեջ երկու կողմից, լցնել աղացած զանգվածի մեջ: Հետո պատառաքաղով սմբուկները պղպեղից հանել, շարել մեկ լիտրանոց բանկաների մեջ, կափարիչը դնել վրան: Երբ բոլոր սմբուկները տապակված և տեղադրված կլինեն բանկաների մեջ, աղացած պղպեղի զանգվածը լցնել սմբուկների վրա: Ստերիլացնել 40 րոպե, փակել, շուռ տալ, թողնել սառչի:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կծու պահածո
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1510դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 154 կկալ