Բաղադրատոմս
Կետչուպ
Պատրաստեք կետչուպ հետևյալ բաղադրատոմսով
Կետչուպ շատ համեղ Պահածո է:

Ինչպես պատրաստել կետչուպ
Լոլիկը, խնձորը, սոխը մաքրել, լվանալ, կտրատել: Լցնել կաթսայի մեջ և եփել: Երբ եփվող զանգվածն արդեն փափկի, քամիչով անցկացնել: Նորից դնել կրակին, եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև թանձրանա: Ավելացնել կարմիր պղպեղը, քացախը, շաքարավազը, դարչինը, աղը: Թողնել եռա մի քանի րոպե: Օսլան սառը ջրով բացել, ավելացնել եփվող կետչուպի զանգվածին: Մոտ տասը րոպե եփելուց հետո լցնել մաքուր բանկաների կամ շշերի մեջ և փակել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կետչուպ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
4480դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 1711 կկալ