Բաղադրատոմս
Սոուս տերիյակի
Պատրաստեք սոուս տերիյակի հետևյալ բաղադրատոմսով
Սոուս տերիյակի Չինական Պահածո է:
Այսօր ճապոնական խոհանոցից մի քանի ուտեստ ենք պատրաստելու, որոնք կարող եք իբրև ընթրիկ մատուցել: Սկսենք ճապոնական կարևոր մի սոուսով, որի անունով ուտեստներ կան:

Ինչպես պատրաստել սոուս տերիյակի
Սոտեյնիկի մեջ 0.25 բաժակ ջուր լցնել, ավելացնել օսլան, լավ հարել, որպեսզի գնդեր չմնան, ավելացնել քերած սխտորն ու կոճապղպեղը, սոյայի սոուսը, շաքարավազը, քացախն ու մեղրը, լավ հարել, դնել կրակին, եփել 4-5 րոպե, դատարկել կափարիչով ապակե տարայի մեջ, թողնել սառչի: Այդ ընթացքում այն նաև կթանձրանա: Պահել սառնարանում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սոուս տերիյակի
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
500դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 77 կկալ