Բաղադրատոմս
ԱՐՔԱՅԱԽՆՁՈՐՈՎ ՊԻՑՑԱ
Պատրաստեք արքայախնձորով պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՐՔԱՅԱԽՆՁՈՐՈՎ ՊԻՑՑԱ Իտալական Պիցցա է:

Ինչպես պատրաստել արքայախնձորով պիցցա
Երկու տապակներին յուղաթուղթ դնել և խմորը երկու մասի բաժանելով դնել վրան: Ջեռոցը տաքացնել 210 աստիճան: Խմորին տոմատ քսել և համեմել: Լոլիկների կեղևը հանել, ութ մասի բաժանել: Մի պիցցան ծածկել ապուխտի, սալյամիի կտորներով և պանրով: Մյուս պիցցան զարդարել լոլիկով և արքայախնձորով, վրան պարմեզան ցանել: Համեմել և թխել 25 րոպե:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք արքայախնձորով պիցցա
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 228 կկալ