Բաղադրատոմս
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ
Պատրաստեք իտալական պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ շատ համեղ Պիցցա է:

Ինչպես պատրաստել իտալական պիցցա
Խմորի համար վերցնել բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և վերջում ավելացնել ալյուրը:Այնուհետև խմորը կլորավուն բացել, վրան տոմատի մածուկը քսել և ավելացնել մնացաց բաղադրիչները (ինչպիսի հերթականությամբ դուք կցանկանաք): Եփել ջեռոցում 220 աստիճան ջերմությամբ 10 - 15 րոպե:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական պիցցա
միջուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
510դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 37 կկալ