Բաղադրատոմս
ԼԵՉՈՅՈՎ ՊԻՑՑԱ
Պատրաստեք լեչոյով պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼԵՉՈՅՈՎ ՊԻՑՑԱ Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել լեչոյով պիցցա
Խմորը բացել 0,5 սմ հաստությամբ, մի քանի տեղ ծակծկել, դնել ջրով թրջած տապակի մեջ: Ապուխտը բարակ շերտերով կտրոտել, սոխը կիսած օղակների վերածել: Ձուն քերիչով անցկացնել: Խմորի վրա քսել լեչո, վրան դնել սոխ, ձու, ապուխտ, պանիր, պղպեղ: Պիցցան թխել 25-30 րոպե 220°С-ում: Մատուցելիս շաղ տալ սամիթ և կտրատել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լեչոյով պիցցա
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2610դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 342 կկալ