Բաղադրատոմս
ԼՈԼԻԿՈՎ ՊԻՑՑԱ
Պատրաստեք լոլիկով պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼՈԼԻԿՈՎ ՊԻՑՑԱ շատ համեղ Պիցցա է:

Ինչպես պատրաստել լոլիկով պիցցա
Խմորը հունցել, գրտնակով բացել և դնել յուղ քսած ջեռոցի տապակի վրա։ Լոլիկները կեղևազրկել, մանր կտրտել և ջրքամել, դնել խմորի վրա, ավելացնել մանր կտրտած մաղադանոսը և ռեհանը։ Աղ և պղպեղ անել, վրան բուսական յուղ լցնել։ Թխել 20-25 րոպե, 250°С ջերմաստիճանի տակ։
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լոլիկով պիցցա
միջուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
150դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 108 կկալ