Բաղադրատոմս
ՊԻՑՑԱ ՄԵՏՐՈՊՈԼ
Պատրաստեք պիցցա մետրոպոլ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ՄԵՏՐՈՊՈԼ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել պիցցա մետրոպոլ
Պիցցայի լոշի վրա գինի ցանել: Դնել ոչխարի միսը: Նրա վրա տեղավորել մարինացված սնկերը, հարթեցնել և դնել ձկան ֆիլեն, հետո՝ ձկան պահածոն: Քերած պանիր ցանել և կծու տոմատ լցնել: Պիցցան 9-11 րոպե դնել ջեռոցը և թխել մինչև պատրաստ լինելը:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա մետրոպոլ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1030դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 208 կկալ