Բաղադրատոմս
ՊԻՑՑԱ ՍՆԿՈՎ
Պատրաստեք պիցցա սնկով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ՍՆԿՈՎ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել պիցցա սնկով
Պիցցայի լոշի վրա ձվի դեղնուց քսել: Խմորի մակերեսին հավասարաչափ քսել առանձին տապակած և խառնած սնկից և սոխից պատրաստված լցոնը: Ձուն հարել, խառնել կաթի և կիտրոնի հյութի հետ, համեմել աղով, պղպեղով, ավելացնել մանր կտրատված մաղադանոս և ստացված զանգվածը լցնել պիցցայի վրա: Թխել մինչև պատրաստ լինելը:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա սնկով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1280դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 375 կկալ