Բաղադրատոմս
ՊԻՑՑԱ-ՍՐՏԻԿ
Պատրաստեք պիցցա-սրտիկ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ-ՍՐՏԻԿ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել պիցցա-սրտիկ
Ջեռոցը նախապես միացնել: Պիցցայի լոշիկը և երշիկները սրտաձև կտրել: Լոշիկի վրա քսել տոմատի մածուկը, ապա դնել երշիկներն ու ձիթապտղի հատիկները: Պանիրը քերիչով անցկացնել և լցնել պիցցայի վրա: Դնել ջեռոցը և թողնել մոտավորապես 20 րոպե:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա-սրտիկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
220դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 101 կկալ