Բաղադրատոմս
ՊԻՑՑԱՅԻ ՍՈՈՒՍ
Պատրաստեք պիցցայի սոուս հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱՅԻ ՍՈՈՒՍ Իտալական Պիցցա է:

Ինչպես պատրաստել պիցցայի սոուս
Սխտորի պճեղները դանակով ճզմել և տապակել բուսայուղի մեջ երկու րոպե: Ռեհանի տերևները պոկել, լցնել սխտորի վրա, խառնելով տապակել կես րոպե: Ավելացնել սպիտակ գինին, թողնել մի քիչ գոլորշիանա: Ավելացնել լոլիկները, գդալով տրորել և եփել թույլ կրակի վրա տասը րոպե: Աղ, պղպեղ ցանել և մաղով անցկացնել: Եփել, մինչև թանձրանա: Սոուսը կարելի է մատուցել պիցցայի, մակարոնի, մսի և այլ ուտեստների հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցայի սոուս
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 52 կկալ