Բաղադրատոմս
Աբխազական թան վարունգով
Պատրաստեք աբխազական թան վարունգով հետևյալ բաղադրատոմսով
Աբխազական թան վարունգով Աբխազական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել աբխազական թան վարունգով
Վարունգը խորանարդիկներով կտրատել, բողկն ու սոխը մանրացնել, լցնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել թթվեցրած կաթը, որը նախապես խառնված է եռացրած սառը ջրին: Համեմել աղով, պղպեղով, ճզմած սխտորով, ցանկության դեպքում` աջիկայով: Ձուն պինդ խաշել, մանրացնել և լցնել թանի մեջ: Մատուցելիս վրան կտրատած սամիթ լցնել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աբխազական թան վարունգով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
520դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 242 կկալ