Բաղադրատոմս
ԱՊՈՒՐ «ԽԱՐՉՈ»
Պատրաստեք ապուր «խարչո» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՊՈՒՐ «ԽԱՐՉՈ» Վրացական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ապուր «խարչո»
Միսը լվանալ, կտրատել, դնել եփվելու, ընթացքում քափը հեռացնել: Սոխը մանր կտրատել, տապակել արևածաղկի կամ ձիթապտղի յուղով: Լոլիկի կեղևը հեռացնել, տրորել կամ մանր կտրատել: Լցնել սոխեռածի վրա և մի քանի րոպե շոգեխաշել: Ընկույզի միջուկը աղալ: Ավելացնել համեմունքները` չոր համեմը, զաֆրանը, կարմիր պղպեղը: Եթբ միսը գրեթե եփվել է, ավելացնել լոլիկով սոխեռածը, ընկույզը և համեմունքները, բրինձը: Աղ անել: Երբ բրինձը եփվի, լցնել սխտորն ու կանաչին: Մի փոքր թողնել և վերցնել կրակից:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ապուր «խարչո»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
3710դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 241 կկալ