Բաղադրատոմս
ԱԽՈԲԼԱՆԿՈ
Պատրաստեք ախոբլանկո հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱԽՈԲԼԱՆԿՈ Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ախոբլանկո
Սպիտակ չոր հացը թրջել: Նուշի կեղևը հեշտ հանելու համար վրան եռացած ջուր լցնել: Կեղևը հանել, նուշի հետ մի քիչ սխտոր ու աղ լցնել և բլենդերով աղալ: Լավ խառնելուց հետո ավելացնել քամած հացը, նորից խառնել: Դանդաղ, շատ բարակ շիթով լցնել ձիթայուղը, խառնել: Այնուհետև ավելացնել քացախը: 1.5 լիտր սառը ջուր ավելացնել նույն ձևով, ինչպես ձիթայուղը: Երբ ստացվի թթվասեր հիշեցնող զանգված, մատուցել: Ախոբլանկոն մատուցվում է խնձորի, ծովախեցգետնի, խաղողի, սեխի կամ բոված նուշի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ախոբլանկո
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
750դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 57 կկալ